<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=390964824991522&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Demo laptop
itslearning Finland

Lukion uusi opetussuunnitelma ja digitaaliset oppimateriaalit

Webinaari lukioiden rehtoreille ja opetustoimen johdolle (maksuton)

Webinaari To 07.10. klo 14:00 - 14:30

Ilmoittautuminen:

Tässä webinaarissa:

 Lukion opetussuunnitelman perusteet uudistuivat. Uudet perusteet otettiin käyttöön syksyllä 2021. Toisen asteen koulutuksen maksuttomuus  koskee nyt myös lukioiden opiskelijoita. 

Ainoana digitaalisena oppimisympäristönä itslearning tuo LOPS 2021 kansalliset tavoitteet ja moduulit sekä asiakkaan paikalliset tarkennukset lukiokoulutuksen tueksi. Itslearning tukee myös avointen ja lisensoitujen digitaalisten oppimateriaalien käyttöä.

Webinaarin tavoitteena on kertoa, miten itslearning oppimisympäristö tukee uuden opetussuunnitelman tavoitteiden toteutumista oppijalle, opettajalle ja rehtorille. Webinaarissa esitellään digitaalisten avoimien ja lisensoitujen oppimateriaalien jakamista itslearning oppimisympäristön sisällä. 

Esiintyjä:

Petri_pyöreä_100x100
Petri Eskelinen, itslearning 

Webinaarin asiantuntijana on Petri Eskelinen, jolla on yli 20 vuoden kokemus opettajien koulutuksesta ja verkko-oppimisympäristöjen hyödyntämisestä.

timo
Timo Kettunen, COO, Dikaios Oy
Timo Kettunen työskentelee Dikaios Oy: ssä pääasiallisena vastuualueena Edustore ja sähköisten oppimateriaalien integroinnit oppimisalustoihin. Dikaios toimii Kuntien Tieran Edustore palvelun teknisenä toimittajana. 
Ilmoittaudu allaolevasta linkistä. Mikäli ajankohta ei sovi Sinulle, mutta haluaisit kuulla webinaariesityksen: Ilmoittaudu mukaan webinaariin, niin lähetämme Sinulle webinaaritallenteen tapahtuman jälkeen.
 
Tervetuloa tilaisuuteen,

toivottaa Suomen itslearning
itslearning-logo.email

itslearning Finland, Urho Kekkosenkatu 4-6 E, 00100 Helsinki, Finland
© 2021 itslearning. Kaikki oikeudet pidätetään.